2016-08-05

Indignació a Godall per un atac vandàlic contra els carros de la plaça de bous

L'Ajuntament denuncia que estan patint una sèrie d'actes vandàlics després que dies enrere es trenquessen diverses faroles i canonades.





Este estiu els veïns i veïnes de Godall s'han despertat alguns matins amb la desagradable sorpresa de trobar-se algun element del mobiliari urbà trencat per actes vandàlics. El dimarts a la nit, va ser el torn de la plaça de bous, muntada recentment de cara a les festes majors que comencen este divendres. Es van punxar les rodes d'11 dels 25 carros que encerclen l'arena. A la pàgina defacebook de l'Ajuntament declaren que "aquesta alcaldia ja no pot aguantar més els actes vandàlics que dia a dia aquest estiu estem sofrint al nostre poble. A partir d'ara es perseguiran tots i cadascun fins aconseguir localitzar als culpables i que els seus actes no quedin impunes".

L'alcaldessa de la població, Teresa Esmel, explica a aguaita.cat que descarten que els atacs vinguen de fora i que estan convençuts que el responsable és algú del poble, tant podrien ser "crios com adults". Primer van trencar unes faroles, després unes canonades d'aigua i ara les rodes dels carros de la plaça . "Tot pinta que són actes vandàlics d'algú que s'avorreix i s'ha anat encarnissant", lamenta l'alcaldessa. Tot i haver rebut trucades dels veïns preguntant-li si darrere hi poden haver grups antitaurins, Teresa Esmel és taxativa: "No crec que vinguen aquí els antitaurins a fer això" i matisa que este tipus d'atacs no són el seu estil perquè no els hi dóna bona imatge.

Per evitar nous actes vandàlics l'Ajuntament de Godall posarà vigilància privada continua a la plaça de bous i encendrà els llums tota la nit. A més, ja han posat una denúncia als Mossos d'Esquadra, que en estos moments estan investigant el cas sobre el terreny, fent preguntes als veïns i recollint pistes.