2015-12-24

Descobrim l'art rupestre amb realitat augmentada

font: Descobrir Catalunya


Agrios La Galera, S.A., atorgament d'una concessió d'aprofitament d'aigües públiques al barranc de l'Arboç a Godall.

font: BOPT

Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente
Confederación Hidrográfica del Ebro - Comisaría de Aguas

Nota Anuncio

REF.: 2013-P-295

Por resolución de esta Confederación Hidrográfica del Ebro de fecha 2 de octubre de 2015, se otorga a AGRIOS LA GALERA, S.A. la concesión de un aprovechamiento de aguas públicas derivadas de 2 sondeos (uno de reserva) ubicados en la MARGEN DERECHA DEL BARRANCO L¿ARBOÇ (PERTENECIENTE A LA CUENCA DE RÍO EBRO - 901), en GODALL (TARRAGONA), con un caudal medio equivalente en el mes de máximo consumo (Agosto) de 16,8 l-s (a tomar preferentemente del sondeo nuevo), destinado al riego de 34,2816 ha (de una superficie global de 53,84 ha) en el polígono 25, parcela 106 del mismo término municipal mencionado y con sujeción a las condiciones que figuran en la resolución citada. 

Lo que se hace público para general conocimiento.

Zaragoza, a 2 de octubre de 2015.
EL COMISARIO DE AGUAS, P.D. EL COMISARIO ADJUNTO, Francisco José Hijós Bitrián.

2015-12-17

Especial: Els editors recomanen…

font: Vilaweb



Ja fa uns quants anys que quan arriba Nadal demanem a un nombre considerable d’editors que publiquen en llengua catalana que ens recomanin tres llibres seus (la majoria novetats) i un… de la competència. Enguany apleguem les recomanacions de cinquanta-set editorials, fet que significa disposar d’una llista d’uns dos-cents títols, de tots els gèneres, molt útil per a triar i remenar. Hem ordenat les editorials per ordre alfabètic.

Entre els títols triats de la competència, el més recomanat és el de la premi Nobel de literatura, Svetlana Aleksiévitx, Temps de segona mà. La fi de l’home roig, publicat per l’editorial Raig Verd. La resta de títols de la competència conformen un gran mosaic, en què predominen les novel·les d’autors clàssics i moderns.

Hem il·lustrat aquest especial amb l’aparador de cinc llibreries de tot el país: la Impossible de Barcelona, la 22 de Girona, l’Embat de Palma, la Tres i Quatre de València i la Viladrich de Tortosa.

....


Matilde Martínez Sallés de GODALL EDICIONS recomana:
Iban leon Llop i altres autors, Tarongeta” vol dir taronja petita
Iban Zaldua. Enlloc, mai. Traducció de Maria Colera Intxausti i Ainara Munt Ojanguren
Josep Maria Capilla, Un riu als ulls del corb
I un de la competència…
Marina Garcés, Un mundo común (Bellaterra)

....

font original:  http://www.vilaweb.cat/noticies/especial-els-editors-recomanen/








Exposició "El Montsià. Pobles i gent, paisatges i cultura"


El proper divendres dia 18 de desembre s'inaugurarà la exposició "El Montsià. Pobles i gent, paisatges i cultura". L'acte tindrà lloc a les 19 h a la Biblioteca Municipal Francesc Balagué a Sant Jaume d'Enveja i es podrà visitar fins al 24 de gener de 2016 en l'horari habitual de l'equipament. L'exposició està organitzada per l'Ajuntament de Sant Jaume d'Enveja, el Consorci del Museu de les Terres de l'Ebre i el Consell Comarcal del Montsià.

L'objectiu fonamental de l'exposició és enfortir el sentiment de pertinença al propi municipi i a la pròpia comarca, i en particular donar a conèixer els diferents municipis que conformen la comarca del Montsià al públic que la visiti. Amb aquesta finalitat cada municipi està representat en l'exposició per un plafó on podem veure vàries imatges significatives de cada localitat i on hi figuren dos textos, escrits per escriptors o periodistes de cada municipi. En el primer text se'ns parla de la població i en el segon text dels seus habitants. 

Els textos de cada població han estat redactats expressament per a l'exposició des d'una perspectiva personal però amb voluntat de constituir un relat de significat col·lectiu. En concret els autors dels textos són: Carme Ferrer Pavia (Alcanar), Rafael Haro i Sancho (Amposta), Josep Roncero i Pallarés (Freginals), Carme Saura i Salvadó (La Galera), Miquel Subirats Villalbí (Godall), Marià Lleixà i Tal (Mas de Barberans), Roser Royo Tomàs (Masdenverge), Miquel Reverter Aguilar (Sant Carles de la Ràpita), Víctor Porres Tafalla (Sant Jaume d'Enveja), Josep M. Arasa (Santa Bàrbara), Joan Todó Cortiella (La Sènia) i Lo Mascarat (Ulldecona). Tots ells han fet un exercici de creació literària per captar en unes poques línies la diversitat de cada poble i retratar l'ànima dels seus veïns, superant els llocs comuns i els tòpics.

Godall 1 - Valls 3


Els vallencs sumen la novena jornada sense perdre i s'apropen a sis punts del play-off d'ascens.

font: El Travesser
Amb l'1-2 al marcador, al minut 85 de partit, Jordi Fernández evita l'empat ebrenc aturant un penal

La Unió Esportiva Valls no ho ha tingut fàcil al camp del cuer de Segona Catalana. Els vallencs, que marxaven al descans amb una victòria parcial per 0-2, han acabat demanant gairebé l'hora per sumar tres punts que els permet acabar la jornada en setena posició.

Els vallencs disputaven el primer partit oficial contra el Godall de la seva història, i acabava amb una victòria treballada però molt esperançadora de cara al futur de l'equip, que veu com retalla punts a equips que es troben per sobre la classificació. La victòria no ha estat fàcil però s'ha tirat de treball, de ser pràctic, i també d'un pèl de sort al tram final del partit.

font: El Travesser
La primera part, el conjunt de José Miguel López ha estat superior. Han sabut llegir el partit que els plantejaria el CF Godall i han estat intel·ligents alhora de desenvolupar el joc. El terreny de joc, de mides no molt gran, permetia arribar amb certa rapidesa a l'àrea rival, i els dos equips han buscat porteria els primers minuts de joc. Vieri, seria el primer que buscaria un xut amb intensió, però acabava massa alta.

El Godall plantejava un partit amb intensitat i mirant de no complicar-se la vida amb la pilota als peus. Per contra, la UE Valls mirava de ser contundent en defensa i mig camp, i molt ràpid en atac. Al quart d'hora, Jordi Fernández faria una bona intervenció, i només tres minuts més tard, la Unió Esportiva faria el primer gol de la tarda. Juanjo treia de banda i li posava al segon pal a Botero, perquè a plaer marquès el 0-1. Amb el marcador a favor, els vallencs s'han animat i de nou Vieri ho provaria en un xut de falta que faria lluir-se a Rafel, porter del Godall.
font: El Travesser

Amb fam de gol, Vieri acabaria trobant porteria rival. Al minut 25 de la primera part, en un xut des d'uns 20 metres aconseguia marcar el 0-2, en un gran gol, que deixava, a priori el partit ben encarat. Una jugada per Óscar Pérez per banda, exhauriria fins a la línia de fons per centrar. Vieri, després d'un refús, enviava el seu xut al travesser. El Godall, no deixava de lluitar, i tot i que no trobaria recompensa a la primera part, al darrer minut d'aquests primers 45 minuts, feia treballar a la defensa i al porter. A la sacada d'un córner, un remat de cap faria treballar al porter vallenc amb una bona mà, i el refús a punt estaria de convertir-se amb l'1-2. Abans del descans, Mario Maza seria expulsat per queixar-se sobre l'arbitratge.

Segona part: el Godall es posa dins del partit però la UE Valls acaba guanyant
Només arrencar la segona part, el Godall entrava de ple dins del partit. Un malentès entre defensa i porter provocava que Zaragoza situés l'1-2 al marcador, i tota la segona part per endavant per buscar el gol que posés l'igualada al marcador.

A partir d'aquí, el partit canviava de ple. Es veuria un Godall molt lluitador, i amb res a perdre, atrevit i decidit a donar guerra. Per contra, a la UE Valls s'entrava certs dubtes i els tocava pencar en defensa, per evitar el gol de l'empat. Si el Godall havia realitzat un parell de canvis al descans, López anava fent canvis progressivament per tal de buscar reestructurar l'equip. Els ebrencs s'apropaven a la porteria rival, i generaven alguna ocasió de perill, com un remat de cap que sortia fora (56'). Per contra, la UE Valls buscava reaccionar amb un xut de Cuqui des de fora de l'àrea, o d'un xut de Vieri que acabaria en gol però la jugada quedava anul·lada per fora de joc.

Els minuts passaven i la lluita al mig camp seguia. Merino, Monsour i Juanito entraven per donar més consistència i aire fresc a l'equip. El cuer gaudiria d'una falta que acabava sense perill, però al minut 85, l'àrbitre xiulava un penal a favor dels locals. Jordi Hernández es convertia en l'heroi dels blancs-i-vermells aturant la pena màxima.

Al temps afegit, i en una jugada a la contra dels vallencs, Joel Merino feia el seu cinquè gol de la temporada, per sentenciar el matx (1-3).

Declaracions
José Miguel López (Entrenador UE Valls)
"Aquest és un cuer estrany perquè ha fet un gran partit, amb un joc intens i directe, i nosaltres ens hem sabut adaptar al terreny de joc i amb les mateixes forces que ells".

"Hem estat molt bé, intensos fins al final, en Jordi ens ha aturat un penal als darrers minuts, que hagués pogut capgirar el signe del partit però quan les dinàmiques són bones, i la gent està contenta, passen aquestes coses".

"Amb el 0-2 hem tingut un dubte en una jugada i hem encaixat l'1-2, i se'ns ha complicat el partit. Hauríem d'haver estat més expeditius i més forts en defensa".

"El canvi de la gespa del Vilar ens complica una mica la situació, però si l'equip està content, tot és més fàcil. Si la situació no fos bona, imagina't... A mi les excuses no m'agraden. Ens hem d'adaptar a totes les situacions".

"Vaig dir a veure on estàvem per Nadal i de moment estem complint amb les previsions. Estic molt content de l'equip. No perdem des del quatre d'octubre. Estem amb ganes i busquem allargar la situació el màxim possible".

Jordi Fernández (Jugador UE Valls)
"Han estat dues parts diferents. A la primera ja hem vist que el Godall volia sortir de la zona baixa, i crec que no es mereixen on estan. He vist un equip fort, nosaltres hem patit els darrers minuts de la primera part, i a la segona part ha estat un atac constant d'ells per buscar l'empat. Seguim en bona dinàmica de resultats, i són importants els tres punts"

"Quan un té la gran sort d'aturar un penal als minuts finals, un està content per la part que li toca, però sobretot pel treball dels jugadors, que es deixen la vida dia a dia. Estem en una situació complicada, amb lesions, ens estan canviant la gespa, entrenen fora, i la gent això no ho sap però són coses que sumen, i venir a Godall, amb una hora i mitja de trajecte i sumar els tres punts és amb el que ens quedem".

"Quan vaig arribar érem gairebé tot cares noves. Ens havíem de conèixer, i això s'està notant ara. Potser el que ens demanava el míster al principi, no s'acabava de polir i ara fem el que ens diu: suem, treballem, i al final vénen els resultats".

Vicent Barrachina (Entrenador porters CF Godall)
"La primera part no hem estat gens encertats, tant el primer gol, en un error en defensa, com en el segon gol. Ara bé, a la segona part ha estat diferent i hem tingut embotellats al Valls al seu camp. Ells només han generat dues ocasions de gol, mentre que nosaltres moltes".

"A la segona part hem estat superiors nosaltres. Pel que fa al penal fallat, només el falla qui el tira. Crec, que hagués estat un premi marcar el gol i haver empatat el partit, pel que s'ha vist a la segona part".

"Si ens fem forts a casa i podem treure algun punt a fora seria l'ideal. A casa hem d'aconseguir ser forts i defensar-nos molt bé".

2015-12-13

Mario Maza (CF Godall) "L'equip jugava a una cosa que no sabien"


Mario Maza, entrenador del C.F.Godall
Diumenge, la UE Valls jugarà al camp del Godall per primer cop, ja que els dos clubs mai han coincidit a la mateixa categoria. El CF Godall, acutal cuer de la categoria és l'equip que més vegades a canviat aquesta temporada d'entrenador, fins a tres.Mario Maza és el relleu a Callarisa i amb ell han arribat els primers resultats positius per l'equip.

Vostè acaba d’aterrar al Godall fa poques setmanes. Pels qui no l’ubiquem. A on ha entrenat amb anterioritat?
Anteriorment havia entrenat a l’Hospitalet Infant, al futbol base del Gimnàstic de Tarragona i també a La Cava.
Com afronta el Godall el partit d’aquest diumenge contra la UE Valls?
Anem a treure el que puguem. Godall és un club molt humil amb recursos justos, i la gent és de casa. Tot el que sigui sumar serà positiu.
Fa poques setmanes que va fer-se càrrec de l’equip i de moment els resultats han estat positius. Quatre punts de sis davant Tortosa i Ulldecona. Què ha canviat?
Al final, el que ha canviat és la realitat. Ara som un equip realista. L’equip volia jugar a una cosa que no sabien i ara juguem al que podem. Un ha de saber les mancances que té. No som un equip de toc, i jugar la pilota, sinó un equip guerrer, lluitador, que ha de robar la pilota i lluitar amb les nostres armes. Si comencem a tocar, ens equivoquem. El que sigui el contrari d’això ens perjudica. Hem fet un canvi radical, ja que no teníem peces adequades per tocar.
I els està funcionant...
De moment hem aconseguit bons resultats amb aquest canvi, inclús aquesta setmana hem fet un amistós i ens ha anat bé. Està funcionant. Els jugadors estan responent bé i fan el que se’ls diu: pressionar i estar col·locats. Estem simplificant el futbol.
La victòria contra el Tortosa i empat contra Ulldecona us ha fet guanyar respecte?
Potser sí. Ens ha valgut per guanyar més respecte als rivals, però al final som els mateixos. El personal és el mateix. Ara mateix tenim un pèl més clar el que ha de fer cada jugador. Saben que han de fer en cada moment i hem de seguir així, i això ens serveix per a anar traient punts.
Quina UE Valls espera?
El Valls sempre l’he tingut com un equip punter de la zona de Tarragona. A les categories on juga és dels equips de la zona alta. Espero un Valls que ens vingui a atacar, i també a guanyar. Voldrà tenir la pilota i nosaltres hem de fer el contrari. Els hem de pressionar i incomodar-los al nostre camp petit i buscar jugades d’estratègia, on podem treure coses positives.

url original: http://www.eltravesser.cat/article/29667/maza-aaa

Coneixent el CF Godall, proper rival de la UE Valls



El CF Godall porta tres entrenadors en aquest començament de temporada, i sembla, que amb l’arribada de Mario Maza l’equip hagi agafat un altre aire.

A Valls, el Godall ja se’l coneix d’abans de l’inici de la temporada. Situat a la comarca del Montsià, ronda a una població de 700 habitants, la qual la seva principal activitat econòmica és l’agricultura, sent l’olivera i el cultiu el més destacat.


Aquest petit poble, es va guanyar el dret d’ascens a Segona Catalana, però fruit de la humilitat de l’estructura del seu club, i veient que podria ser molt difícil la seva adaptació a una nova categoria (recordem que el Godall havia aconseguit dos ascensos consecutius), va fer dubtar al club d’acceptar l’ascens que s’havia guanyat al terreny de joc.

Com es deia, a Valls, se’n va estar molt atent d’aquesta situació, ja que si el Godall renunciava a l’ascens, seria l’Atlètic de Valls qui li tocaria fer-se amb el seu lloc a Segona Catalana. Al final però, els ebrencs van decidir, fer el salt a Segona Catalana.


Un inici de lliga complicat
Era sabut per tothom que el Godall ho tindria difícil aquesta temporada. Amb pocs retocs a la plantilla, el Godall apostava per Josep Lluís Bartolí com l’entrenador per fer-se amb les rendes de l’equip. Setmana a setmana es veia que els resultats no sortien, i es va optar per un canvi a la banqueta. 

Seria el torn de Ramon Callarisa, però, com demostrarien els posteriors resultats, la situació tampoc va millorar, i es va optar per un tercer canvi, que va arribar fa poques setmanes. Aquesta era l’arribada de Mario Maza. Es va demostrar ràpidament que podria ser una elecció encertada, perquè va aconseguir guanyar al Tortosa (3-1) i treure un empat contra l’Ulldecona (1-1). Quatre punts de cop que feien agafar molt d’oxigen, ja que l’equip havia encadenat un total de nou derrotes consecutives.

Tot i seguir sent últims, els darrers dos resultats fan que la UE Valls hagi d’anar més alerta que mai davant el qui encara segueix sent cuer de la categoria -així sí, empatat amb la Canonja. 

Si la UE Valls arriba segurament en el millor moment de la temporada, també ho arriba el seu rival, un rival que juga en camp de gespa, segons les informacions i imatges que s’han pogut veure del terreny de joc.

url original: http://www.eltravesser.cat/article/29622/coneixent-el-cf-godall-proper-rival-de-la-ue-valls

2015-12-11

A Godall amb els cinc sentits posats

font: El Vallenc


Birles: Els equips de Godall continuen líders en la competició de Lliga Catalana i Primera Divisió

font: La Veu de l'Ebre


Manu (C.F.Godall) al onze ideal de la jornada

font: Més Ebre


Fer de la vocació una professió

font: La Veu de l'Ebre




Nou rècord de producció de les oliveres mil·lenàries del Sénia

font: La Veu de l'Ebre




Modificació dels Estatuts del consorci MUSEU TERRES DE L'EBRE


ANUNCI

Aprovada definitivament la modificació dels Estatuts del Consorci del Museu de les Terres de l'Ebre per la Junta General del mateix, en sessió duta a terme el dia 18 de novembre de 2015, es fa públic el text íntegre dels Estatuts modificats per al seu general coneixement i als efectes legals oportuns.

TEXT REFÓS DELS ESTATUTS DEL CONSORCI DEL MUSEU DE LES TERRES DE L'EBRE

PREÀMBUL.
El Museu del Montsià fou fundat l'any 1983 per l'Ordre d'1 de desembre (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya número 339) que donava publicitat al conveni de creació del Museu del Montsià - Amposta, signat entre la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament d'Amposta, a partir de l'existència del museu municipal anterior i de la voluntat col·laboradora d'ambdós entitats per crear i impulsar un museu comarcal de la ciutat i comarca dins del marc de la Xarxa de Museus de Catalunya.

... ...


Article 2.
1. El Consorci del Museu de les Terres de l'Ebre es constitueix com a entitat consorciada voluntàriament entre el Consell Comarcal del Montsià i els Ajuntaments d'Alcanar, Amposta, Freginals, Godall, Masdenverge, Santa Bàrbara, Sant Carles de la Ràpita i Sant Jaume d'Enveja de conformitat amb els respectius acords presos per a complir les finalitats assenyalades als presents Estatuts.
2. El nombre de membres del Consorci podrà ser ampliat mitjançant l'adhesió d'altres entitats públiques i privades amb finalitats d'interès públic concurrent, l'admissió de les quals haurà d'ésser acordada pels dos terços dels membres de la Junta General.
3. El Consorci del Museu de les Terres de l'Ebre està adscrit a l'Ajuntament d'Amposta

Oli Oliveres mil·lenàries Territori Sénia. 2015: màxima collita i qualitat suprema



Un año más se ha desarrollado el proceso de producción del Aceite de los olivos milenarios del Territorio Sénia, coordinado por la Mancomunidad Taula del Sénia y la Asociación Territorio Sénia, y seguido por los ocho molinos elaboradores:
- PORTA I FERRÉ SAT                                        (La Galera)

- ACOMONT SCCL                                                           (Ulldecona)

- AGRARIA LES ALBOREDES                          (La Jana)

- MONTEBRE SCCL                                             (Santa Bàrbara)

- ALMAZARA O. CERVOL SCV 2ª                     (Traiguera)

- AGR. CAT. S.C. GODALL SCCL                     (Godall)

- COOP. AGR. LA UNIÓN CÀLIG C.V.               (Càlig)

- ALMAZARA V. DELLÀ E HIJOS                      (Traiguera)

La evolución seguida desde el 2008, en que se inició el proceso de colaboración, ha sido la siguiente: 2008 (1 molino, 500 botellas), 2009 (4 molinos, 2.478 botellas) y a partir del 2010 siempre han sido 8 los molinos y esta ha sido la producción de botellas de 0,5 L: 2010 (12.368), 2011 (455, por la sequía extrema), 2012 (8.775), 2013 (4.113) y 2014 (3.876), o sea que en 7 años se han elaborado un total de 32.465 botellas.

En cuanto a la nueva cosecha de este año, 2015, hay que destacar que se han batido todos los récords, tanto en cantidad como en calidad máxima, ya que entre los 8 molinos se han producido más de 13.000 botellas de 0,5 L y, además, tras los análisis químicos y los paneles de cata oficiales se sabe que la calidad es suprema. Una  empresa de certificación agroalimentaria ha auditado la trazabilidad de todo el proceso: que el aceite sólo procede de olivos milenarios (de más de 3,50 m de perímetro de tronco a 1,30 m del suelo) y que las características químicas y organolépticas son las exigidas para este aceite de Farga milenaria, único en el mundo. Es un aceite de color verde dorado, con aroma afrutado de intensidad media-alta que recuerda la hierba recién cortada, el sabor está equilibrado entre picante y dulce y el amargo es ligero.  

Los propietarios de los 680 olivos milenarios que se han recolectado este año para elaborar el preciado oro líquido han sido 50 en total y sus fincas se reparten por los 10 términos municipales siguientes: Ulldecona, Traiguera, La Jana, Rossell, Godall, Càlig, Cervera del Maestre, Canet lo Roig, Santa Bàrbara y Sant Jordi.

Según los molinos productores aunque la producción sea muy baja, sólo el hecho de producir este oro líquido les da un gran prestigio y además les sirve para introducir los otros aceites de alta gama en los nuevos mercados.

Una vez registrada la Marca de Garantía Aceite FARGA MILENARIA, juntos la Mancomunidad y la Asociación, preparan ya su puesta en marcha para la próxima cosecha del 2016.

Celebrado el 5º Congreso: Olivos milenarios Territorio Sénia y Aceite Farga Milenaria


La Mancomunidad de la Taula del Sénia en colaboración con otras instituciones y personas celebró el viernes 27/11/2015 el 5º Congreso en Traiguera (en el Santuario de la Font de la Salut).
Empezó con el acto de inauguración a cargo del Teniente de Alcalde de Traiguera (Kevin Salvador), la Presidenta de la Mancomunitat (Ernestina Borràs) y el Secretario Autonómico de Agricultura de la Generalitat Valenciana (Francisco Rodríguez Mulero). A continuación, Jaume Antich (asesor M-TdS) habló de la Marca de Garantía Aceite Farga Milenaria y David Pla (Alboredes) y Lluís Cardona (Montebre) lo hicieron de la lucha contra la mosca del olivo, tanto en la parte valenciana como en la catalana y seguidamente se hizo un descanso.
Tras la pausa, Juan Molina (propietario y director de Aceites Cortijo Spiritu Santo) habló del cultivo y elaboración de Aceites de alta gamma y Mª Teresa Adell (gerente M-TdS) explicó un proyecto de recuperación de olivos monumentales en Vallibona. Acto seguido, Francisco Rodríguez (Secretario Autonómico de Agricultura de la Comunitat Valenciana) expuso su visión de la situación de la Agricultura en la C. Valenciana y las perspectivas de futuro y seguidamente se entregó un Diploma a los propietarios de los olivos milenarios de los que se ha hecho el aceite certificado de olivos milenarios del Territorio Sénia y también a los 8 molinos que lo elaboran.
Agustí Romero (del IRTA y del Panel de Cata de Cataluña) y Joan Baseda (de la D.O. Bajo Aragón) dirigieron dos catas, una de aceite Farga Milenario y otra de Empeltre antes de la comida, que se hizo en el Restaurante La Casa dels Capellans.
Por la tarde, era la parte cultural y de paisaje de los Olivos milenarios y en ella Linarejos Cruz (del Ministerio de Cultura) habló del Premio del Paisaje del Consejo de Europa y Cristina Sánchez (colaboradora del MECD) de un proyecto de Ruta de los olivos en España. Tras ellas, se trató de las Investigaciones sobre la Vía Augusta romana por Ferran Arasa (Profesor de la Universitat de València) y el Grup de recerca d’Oliveres Mil·lenàries de Ulldecona.
El total de asistentes al Congreso alcanzó las 81 personas, superando todas las cifras anteriores. Pero además, por la mañana, durante el acto de entrega de los Diplomas de reconocimiento a los propietarios de las fincas de las que recogieron las aceitunas para elaborar el Aceite certificado de olivos milenarios del Territorio Sénia y a los 8 molinos productores: Molí de la Creu (La Galera), Acomont (Ulldecona), Alboredes (La Jana), Montebre (Santa Bàrbara), C. Cervol (Traiguera), Cooperativa (Godall), Cooperativa (Càlig) y Oli del Mas (Traiguera), hubo unas 25 personas más.

2015-12-07

Bitlles - El Godall encabeza la clasificación de la Lliga Catalana

La Veu de l'Ebre 27/11




Diari de Tarragona 24/11

Una trentena de municipis no tenen pla contra inundacions (El Punt Avui)





Ulldecona 1 - 1 F.C.Godall


El passat 29 de novembre el Godall va treure un meritori empat del camp de l'Ulldecona, tot i avançar-se al marcador al minut 52 obra de Robert Altadill.

El Godall va rebre el gol de Chimeno que feia l'empat al minut 71. A partir d'aquell moment el Godall es va saber tancar molt bé i conservar el resultat fins al final del partit.

Un punt molt important ja que fa sortir a l'equip reforçat després d'haver-se enfrontat aquestes darreres tres setmanes als que eren els tres primers classificats de la categoria.  Uns enfrontaments que a priori es veien inaccessibles i que han portat al Godall a aconseguir una victòria, un empat i una derrota. Aquesta "posta a punt" hagués estat totalment impossible de no ser pel gran treball que porta fent el míster (Mario Maza) i l'entrega i sacrifici dels jugadors del C.F.Godall.

Aquest fi de setmana ha estat de descans i es retornarà a la competició el proper dia 13 al camp del Godall (15:00h) , que rebrà al Valls.  Un equip que està en forma i compta últimament els partits per victòries (porta 8 jornades seguides sense perdre i 3 victòries consecutives). Un partit interessant per veure la línia que segueix el Godall davant (com diem) d'un rival que posarà les coses molt difícils.