2014-12-24

La Sénia 1 - Godall 1

El Godall va treure un valiós empat del camp de la Sénia aquest diumenge passat.

 El pròxim partit serà la represa del que es va suspendre (per causes meteorològiques) contra l'Aldeana, i tindrà lloc el dissabte dia 27 de desembre a les 5 de la tarde.



2014-12-19

Ser profeta lejos de su tierra (Diari de Tarragona)

Juan Sevilla fue escogido mejor deportista ulldeconense del 2014. El futbolista del FBK Kaunas (Lituania) quedó campeón de liga.



C.F. Godall 1 - Batea 1

El Batea cedeix el primer lloc a la classificació després de no passar de l’empat a domicili davant el Godall, que després d’un inici anivellat aconseguia desfer la igualtat amb una diana de Marius. Malgrat els intents del Batea, no va ser fins a la segona meitat quan Eloi aconseguia fer l’empat, per donar pas a un tram final on tots dos conjunts van gaudir d’ocasions per poder imposar-se



Fins al minut 34 va allargar-se el partit entre Aldeana i Godall de la setmana anterior, que va haver de ser suspès per l’estat del terreny de joc a causa de la pluja. Durant el temps de joc, el partit va mostrar-se intens
i força igualat entre els dos equips, malgrat que l’Aldeana va aprofitar millor les seues ocasions d’avançar-se amb un gol de Manel Llambrich als set minuts després d’un rebuig del porter visitant. Els godallencs van buscar l’empat sense encert durant el temps restant de joc abans de la suspensió del matx, que es recuperarà el pròxim dia 27 a les 17 h.







2014-12-16

Convocatòria per a la concessió de subvencions del Pla especial inversions municipals 2015. Aprovació.




ANNEX 1  DISTRIBUCIÓ MÀXIMA DELS RECURSOS DEL PLA ESPECIAL D'INVERSIONS MUNICIPALS 2015.

MUNICIPI - EMD POBL.INE.1-1-2013 IMPORT ASSIGNAT


...
62 FLIX 3.929 61.529,00 €
63 FORÈS 49 5.367,00 €
64 FREGINALS 468 11.306,00 €
65 GALERA LA 808 16.125,00 €
66 GANDESA 3.117 50.020,00 €
67 GARCIA 568 12.723,00 €
68 GARIDELLS ELS 187 7.323,00 €
69 GINESTAR 902 17.457,00 €
70 GODALL 713 14.779,00 
71 GRATALLOPS 250 8.216,00 €
72 GUIAMETS ELS 297 8.882,00 €
73 HORTA DE SANT JOAN 1.259 22.517,00 €
74 JESÚS ( EMD) 3.754 59.049,00 

...

2014-12-14

El C.F.Godall, l'equip amb més esportivitat de les Terres de l'Ebre

font: Més Ebre

El C.F.Godall ocupa la 1era posició de equip més esportiu 2014/2015 en solitari amb 32 punts.



un altre rànking que fa la publicació és el de la valoració dels jugadors de cada plantilla, en aquests moments al C.F.Godall encapçala la classificació el porter Kevin Moreno.



2014-12-10

Festivitats locals (Godall 2015)

font: diari Oficial de la Generalitat



MONTSIÀ

Godall, 17 de febrer i 25 de maig
Alcanar, 15 de maig i 9 d'octubre
Cases d'Alcanar, les, 29 de juny i 16 de juliol
Amposta, 16 de febrer i 7 de desembre
Freginals, 24 d'agost i 16 d'octubre
Galera, la, 19 de març i 10 d'agost
Mas de Barberans, 19 de març i 25 de maig
Masdenverge, 25 de maig i 7 de desembre
Sant Carles de la Ràpita, 19 de març i 8 de setembre
Sant Jaume d'Enveja, 24 d'abril i 23 de juny
Muntells, els, 16 de febrer i 10 d'agost
Santa Bàrbara, 9 de maig i 4 de desembre
Sénia, la, 19 de març i 11 de maig
Ulldecona, 19 de març i 25 de maig

2014-12-05

Perdices de Godall para repoblar cotos (Diari de Tarragona)


font: diari de Tarragona





Albert Miró (Santa Bàrbara, 44 años) lleva casi veinte años al frente de Cinegètica Miró, una granja emplazada en Godall (Montsià) en la que cría perdices rojas destinadas a la repoblación de cotos de caza y a su suelta en ojeos (una modalidad de caza en cotos intensivos de grandes dimensiones). Unas 350 madres ponen unos 11.000 huevos al año, de los que acaban saliendo unas 8.000 perdices adultas, que Albert Miró vende vivas a siete euros la pieza a sociedades de cazadores y cotos de caza intensivos de Terres de l’Ebre, Castelló y el Baix Camp...

El Programa Treball i Formació del Montsià contracta a 13 aturats sense prestació



Aquest mes de novembre s'han incorporat a la feina 13 persones contractades per un període de 6 mesos a jornada completa, per dur a terme diferents projectes de caràcter públic i d'interès social a diferents ajuntaments de la comarca, a través del Programa Treball i Formació, impulsat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i cofinançat en un 50 per cent pel Fons Social Europeu amb càrrec al Programa Operatiu de l'objectiu d'"Inversió en Creixement i Ocupació", per al període 2014-2020. Es tracta de persones en situació d'atur i que han exhaurit la prestació per desocupació i/o el subsidi.
El Programa Treball i Formació pretén afavorir la inserció laboral i millorar l’ocupabilitat de les persones aturades, prioritàriament a partir de 30 anys, que hagin exhaurit la prestació i/o el subsidi per desocupació. 
Els diferents projectes municipals que es duran a terme són els següents:
  • Alcanar:  Manteniment del Lligallo del Mar (2 paletes)
  • Ulldecona: Adequació i manteniment d'espais públics (2 paletes)
  • Sant Jaume d'Enveja: Condicionament del passeig fluvial (1 jardiner)
  • La Sénia: Manteniment, adequació i millora d'espais naturals i zones d'esbarjo (2 paletes)
  • Santa Bàrbara: Pla per la construcció del nou local d'entitats (1 paleta)
  • Godall: Pla de manteniment d'equipaments públics (1 paleta)
  • La Galera: Pla de manteniment d'equipament locals (1 paleta)
  • Masdenverge: Pla de millora dels equipaments i espais públics (1 paleta)
  • Mas de Barberans: Manteniment i millora de les zones ajardinades del municipi (un jardiner)
  • Freginals: Pla de manteniment i/o rehabilitació d'espais d'interès social del municipi (1 paleta)
Aquests 13 treballadors rebran a més  90 hores de formació, vinculada a un certificat de professionalitat. El seu contracte finalitzarà el dia 6 de maig.

Per tal de coordinar el projecte i facilitar la posterior inserció laboral dels participants, el SOC subvenciona el 70% de la jornada d'un tècnic per un període de 7 mesos.

El PSC porta als ajuntaments de l'Ebre la lluita contra la violència vers les dones




Les i els socialistes de l'Ebre portaran a tots els ajuntaments una moció molt contundent en què es reclamen fets i no paraules en la lluita contra la violència vers les dones. La moció reclama recursos, serveis i pressupost per eradicar una de "les xacres socials més terribles del segle XXI", tal com ha denunciat avui Bibiana Porres, responsable d'Igualtat del PSC de l'Ebre i regidora a Sant Jaume d'Enveja.
L'edil socialista ha criticat la hipocresia dels governs de CiU i PP "que s'omplen la boca d'intencions, però a l'hora de la veritat el que han fet només ha estat retallar". En aquest sentit, Porres ha qüestionat què han fet els governs del PP i CiU per acabar amb aquesta situació i ho ha comparat amb les iniciatives dels governs socialistes a Catalunya i Espanya. "No tos som iguals, nosaltres vam actuar des de la convicció i, tant a Catalunya com a Espanya, els governs socialistes van tirar endavant la llei integral, la llei d'igualtat, la llei d'interrupció voluntària de l'embaràs, els plans d'ocupació de la igualtat i la llei catalana per a l'eradicació de la violència masclista". Per això, la moció que ara presenten els socialistes insta, entre altres, a demanar a la Generalitat que avanci en el desplegament d'aquesta darrera llei i al govern de l'Estat a impulsar el desplegament i l'aplicació de la llei de Mesures de Protecció Integral contra la Violència de Gènere. La moció ja s'ha aprovat a Amposta, Sant Jaume d'Enveja i Camarles i els propers dies es debatrà en la resta de plenaris, entre altres a Tortosa dilluns vinent.

Ho han presentat amb motiu de l'acte que el PSC de l'Ebre ha realitzat en el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere en què s'ha llegit el manifest "En la lluita contra la violència vers les dones, volem fets i no paraules!" que ha anat a càrrec de les alcaldesses de Godall, Teresa Esmel, del Perelló, Genoveva Margalef, i de Tivenys, Maria Beltran.

Beltran ha insistit en la importància de la llei Integral contra la violència de gènere del govern Zapatero, reconeguda per la ONU, i que el govern del PP ignora. També ha advertit del retorn a les polítiques patriarcals amb la dreta a Catalunya i Espanya. "Hem d'estar atents a aquesta nova amenaça", ha instat Beltran, que també ha recordat que amb la reforma de l'administració local, la llei LARSAL, es deixa sense recursos als ajuntaments per poder atendre situacions com la violència de gènere i poder oferir el suport necessari a les dones. També ha recordat que tot i que el govern de la Generalitat han continuat desplegant els SIAD, iniciats pel govern socialista, "els recursos són insuficients".

Finalment, Beltran ha fet una crida a implementar les campanyes de sensibilització i suport a les víctimes. Durant el 2014, es van realitzar 81 trucades a les Terres de l'Ebre de denúncia. "Cal oferir a les dones solucions perquè tinguin seguretat, aquesta passa per tenir feina, per tenir un lloc on viure, mesures i possibilitats que facin que denunciïn la situació que pateixen".

Per al PSC de l'Ebre aquesta és una de les lluites prioritàries, per tot això, presentarà la moció a tots els ajuntaments i insistirà des de les diferents administracions a implementar recursos. Al llarg del dia d'avui, des del perfil del Twitter @EbrePSC s'hi insistirà amb tres hastags #Tolerànciazero #STOPviolència i #fetsnoparaules