2014-06-23

El CF Reus vol reforçar la filiació amb el CF Reddis

Jugadors del C.F.Reddis

El nou Club de Futbol Reus Deportiu, controlat per l'empresari Joan Oliver, vol tenir un major pes en la gestió esportiva i econòmica del CF Reddis. Així queda palès en el nou conveni de relació que els socis de l'entitat blanc-i-blava han de votar en assemblea, el proper divendres, 27 de juny, a les instal·lacions de Mas Tallapedra. La idea d'Oliver és reforçar la relació de filiació. Si fins ara, el club roig-i-negre cedia jugadors, ara es podria encarregar més directament de la gestió. La directiva del CF Reddis demana a tots els socis del club perquè votin aquesta important decisió, un cop assolit el retorn a Primera Catalana. 

Precisament, els blanc-i-blaus ja coneixen els equips que composaran el grup 2 d'aquesta categoria. De la demarcació de Tarragona, hi haurà l'Amposta, la Rapitenca, el Torreforta, la UD Torredembarra, el Catllar i el Morell. De Lleida, hi entre el Balaguer, l'Almacelles, el Mollerussa i el Tàrrega, mentre que de Barcelona, l'Igualada, el Manredsa, el Sant Ildefons de Cornellà, el Santboià, el Viladecans, el Vilanova i la Geltrú i el Joventut 25 de Rubí.

Els reusencs, però, estan pendents del futur del Vilassar de Mar, que ha baixat de Tercera Divisió i que podria fer-ho fins a Segona Catalana si no soluciona els seus problemes econòmics. En aquest cas, caldria afegir al grup 2 el Lleida B-Terra Ferma, i probablement, en sortirien el Joventut 25 de Rubí o el Manresa.

El FC Godall, possible rival a la Copa Catalunya

El CF Reddis jugarà la seva propera eliminatòria de Copa Catalunya, els setzens de final, el proper 17 d'agost, probablement contra el FC Godall (Monsià). El conjunt ebrenc va fer una espectacular temporada a Quarta Catalana, amb només una derrota i dos empats, aconseguint marcar 123 gols en 32 partits. Fonts de la federació, però, no descarten un emparellament amb el guanyador de l'eliminatòria Sallent-Caldes.

Participació a la Nit dels Campions

En un altre ordre de coses, el CF Reddis va participar a la Nit dels Campions, organitzada per la Federació Catalana de Futbol, el passat dijous, a Salou. La festa va servir per homenatjar tots els clubs que han aconseguit un títol durant la temporada 2013-2014.

2014-06-20

El C.F.Godall dóna la sorpresa al classificar-se per a quarts de la Copa Catalunya

El C.F.Godall continua fent història, desprès de derrotar al Camarles per un contundent 3-0, el diumenge passat va eliminar el Vilafortuny, empatant sense gols i estan més encertat que el rival des del punt de penal. Amb aquesta nova victòria, el Godall es planta per mèrits propis a quarts de final de la Copa de Catalunya, on s'haurà de veure les cares amb equips de la talla del Manersa, Reddis, etc...




Plantilla del C.F.Godall 2014

2014-06-13

TV3 Comarques a l'escola Sant Salvador de Godall

Els agents rurals expliquen als alumnes tot allò necessari per a fer els censos d'orenetes, com identificar les diferents espècies i els seus nius....



4ta Fase de la Copa Catalunya: C.F Godall - Vilafortuny AE

Després de que el C.F.Godall, el diumenge passat donés la campanada en la 3era fase de la Copa Catalunya, guanyant al Camarles (vigent campió de la categoria superior) per un contundent 3-0. El sorteig de la quarta ronda l'ha emparellat amb el Vilafortuny AE.

El partit es jugarà al camp del Godall el diumenge a les 18:30h.

Esperem un molt bon partit, i que el Godall pugui resoldre de nou aquesta eliminatòria, amb un bon resultat al seu favor.

Ànims C.F.Godall.





2014-06-09

Temporada històrica per al C.F.Godall

El C.F.Godall, va acabar la lliga aquest 31 de maig, enfrontant-se a l'Arnes. El partit va acabar amb un 1 a 2 a favor del C.F.Godall. Amb aquest resultat, el Godall tanca una temporada de lliga amb 29 partits guanyats, 2 d'empatats i 1 sol partit perdut.




Una dada molt important és la diferència de gols:  123 gols a favor i tant sols 20 en contra. Aquests números tan fantàstics, provoquen a l'hora que la taula de golejadors de la categoria estigui encapçalada per Joan Zaragoza (C.F.Godall) amb 38 gols, i que també la 3era plaça estigui ocupada per un altre jugador del Godall:  Marius (amb 24 dianes).


En quant a la porteria, el rànking està encapçalat pel porter del C.F.Godall:  Kevin Moreno, amb un coeficient estratosfèric: 0,58  (15 gols encaixats en 26 partits).


Es poden veure tots els resultats de la temporada 2013-2014 del C.F.Godall, aquí





2014-06-01

Art per correu postal (font: La Veu de l'Ebre)





...Aquest certamen creatiu du el nom de Josep Villalbí Verge, “un defensor de les llibertats que la memòria històrica ha tractat injustament”,explica Arasa. Josep Villalbí va viure entre Godall, la Galera i Amposta, on va ser regidor d’ERC i alcalde el 1936. Villabí va participar activament en els fets de la Setmana Tràgica de Barcelona i va tindre un paper força actiu en la política del territori a principis del segle XX. La seua història s’ha pogut conèixer i recordar a través de les cartes que va enviar i és per aquest motiu que Arasa proposa la convocatòria d’un certament creatiu d’art epistolar.

Creen una editorial amb el nom de Godall (font: teveon.tv)







Una parella resident a Barcelona però amb lligams amb Godall ha decidit posar el nom del municipi a la seva nova editorial. Es tracta de Godall Edicions. L'editorial va néixer l'any 2011 i ja ha editat tres llibres "El español en la maleta" amb relats de professors de català a l'estranger, la "Tarongeta vol dir taronja petita", un recull de premis de poesia, i recentment Rostoll, un llibre amb el qual també han inaugurat un segell de poesia que també porta un nom del Montsià, Cadup. 


L'editora de Godall Edicions, Matilde Martínez, ha explicat que van decidir posar el nom de Godall a la seva editorial per tal de fer un homenatge al poble pel bé que els ha acollit des que fa 10 anys es van comprar una casa al municipi. Durant la presentació de l'editorial al casal de Godall, l'alcalde, Francesc Miró, va explicar la sorpresa amb què va rebre la notícia que una editorial portaria el nom del poble. La filosofia de Godall Edicions està basada en la feina artesanal i realitza una tasca acurada en la selecció dels continguts dels llibres que publica.