2014-02-25

El PSC de l'Ebre crida els ajuntaments del territori a rebel·lar-se contra la reforma local del PP

Font: LaMarfanta


TORTOSA (Baix Ebre).- La Federació del PSC a les Terres de l'Ebre ha fet aquest dimarts una crida als ajuntaments del territori, perquè se sumin al procés del PSC-PSOE per presentar un recurs al Tribunal Constitucional en defensa de l'autonomia local i en rebuig a la llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local (LRSAL). Adverteixen que aquesta Llei, que entrarà en vigor al 2015, buidarà de contingut els ajuntaments, ja que es quedaran sense competències però també mercantilitzarà els serveis públics. El termini per presentar el recurs finalitza el proper 10 de març, per la qual cosa els socialistes de l'Ebre han demanat als ajuntaments que convoquin sessions plenàries el més aviat possible i aprovin presentar el recurs al Tribunal Constitucional.

De fet, el recurs serà presentat via parlamentària pel PSOE, però també es necessita l'aprovació de 1.200 ajuntaments i d'una sisena part dels habitants. L'alcaldessa de Tivenys, Maria Beltran, ha insistit que la Llei afectarà molt als ciutadans, però que aquests potser no se n'adonaran fins que els ajuntaments hauran de deixar de prestar serveis bàsics, com poden ser les escoles bressol o les piscines municipals. I és que, segons han explicat els socialistes, des de l'administració central s'establirà el que anomenen "cost efectiu" per tal de determinar el que consideren que ha de costar un determinat servei. Així, si l'ajuntament supera aquest cost, se li traurà la competència. L'alcalde de Godall, Francesc Miró, ha insistit que aquesta Llei el que busca es mercantilitzar els serveis públics. Des del PSC de l'Ebre també han recordat que amb la llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local del PP només es podran crear consorcis sempre que es vegi clara la seua viabilitat, mentre que les Entitats Municipals Descentralitzades (EMD) perdran les seues competències.
Via Canal 21 Ebre 
Imatge PSC Terres de l'Ebre

2014-02-23

Édgar Carballo inicia su periplo en la península con triunfo en la DH Godall

Vargas y Carballo./ EFE/


Font: El Dia de Tenerife



Santa Cruz de Tenerife, EFE  El corredor tinerfeño de descenso Édgar Carballo, que pertenece al equipo Vadebicis, venció hoy domingo en su primera carrera tras haber llegado a Barcelona para instalarse durante esta temporada.

La cita fue el DH Godall 2014, primer Challenge de la temporada, en el municipio de Tarragona de Santa Bárbara, donde logró un tiempo de 2,10 minutos y que ha disputado por primera vez en su trayectoria como ciclista.

Para el corredor, natural de la localidad tinerfeña de Arafo "ganar esta carrera ha sido una buena motivación para el inicio de temporada", aunque asegura que espera "ir mejorando. Este circuito es muy rápido y me ha dejado sensaciones muy positivas", declaró el canario al terminar la prueba.

La de hoy fue la sexta edición de esta prueba organizada por el Club Unión Ciclista de Santa Bárbara y constó de 1,2 kilómetros con un recorrido desde la zona denominada la Muela de Godall, que se encuentra a 350 de altitud, y con llegada a la Plaza Mayor, a 172 metros.

Édgar Carballo, en un comunicado remitido ha reiterado que está muy ilusionado de continuar su trayectoria como ciclista profesional ya que su objetivo es despuntar en el mundo del descenso.

El corredor explica que en estos últimos años ya ha estado entrenando en serio pero le faltaba un paso por dar y, gracias al gran apoyo de Remigio Rovira y Rosa Delicado, propietarios de Vadebicis, se decidió a dedicarse a tiempo completo a su principal objetivo, que es convertirse en profesional del descenso en Elite.



2014-02-18

La Reina del Blackjack viatja a Londres per masteritzar el seu primer disc

font: Teveon

La banda de rock ebrenca ‘La Reina del Blackjack’ (membres entre els quals està el godallenc Gonçal Verge) visitarà en els propers dies els estudis on fa 45 anys s’enregistrava el mític àlbum dels Beatles Abbey Road, a Londres, per polir les cançons i aplicar la masterització final del que serà el seu primer treball discogràfic.

Aquest procés anirà a càrrec d’Alex Warton, enginyer de so que ha treballat bandes de renom com ‘Radiohead’ o ‘Coldplay’. Aquest serà l’últim pas per fer realitat el somni d’aquest grup amb seu a Flix, que ja ha gravat les cançons del disc a Montoliu de Segarra, a l’estudi de David Casamitjana. Recentment, el grup també ha engegat un projecte Verkami per impulsar el finançament del disc. La Reina del Blackjack neix l’any 2012, de la mà de sis joves de les Terres de l’Ebre, i des de llavors fins ara ja han trepitjat un gran nombre d’escenaris, entre els que destaquen l’actuació a la Sala Zero de Tarragona o al festival Ebresons de Tortosa.

 Els deixem amb una de les seves cançons, ‘No aceptas un no’ (grabat a Godall)


Petits Artistes: Escola Sant Salvador de Godall

font: Teveon







S'apropa el Carnaval, i els xiquets i xiquetes de l'Escola Sant Salvador de Godall es disfressen amb els seus millors vestits per parlar-nos d'aquesta festa tan important en aquesta població. Així, els alumnes de l'escola ens parlen de la tradició del Carnaval i de les activitats que més els hi agraden. -

2014-02-17

LA FLUIXA CAMPANYA OLEÍCOLA, NO FRENA LA FIRA DE L’OLI I L’ESPÀRREC DE GODALL



Els organitzadors tenen confirmada la participació de 55 expositors i preveuen una venda d’uns 10.000 litres d’oli durant els dos dies de fira.

Es celebrarà el segon cap de setmana de Març i serà inaugurada pel diputat parlamentari David Bonvehí i Torras

(Redacció/J.Roig).-Des de la Cooperativa Agrícola de Godall ens comuniquen que ja s’està preparant la que serà la 11a. Fira de l’oli i l’espàrrec. Es durà a terme els dies 8 i 9 de Març de 2014, per donar a conèixer l’artesania i l’oferta de productes típics del municipi i del nostre territori.
Alhora, durant els dies de la fira, es realitzaran visites guiades al nou molí d’oli, unes instal•lacions, que avui dia, compten amb els millors estàndards de qualitat exigits per tal de fer un oli de primera qualitat, emparats dins de la Denominació d’origen protegida Baix Ebre-Montsià.

Els organitzadors apunten que, degut a la poca producció d’aquest any, la campanya ha acabat sent més fluixa del normal, concretament ha hagut un 40 per cent menys d’olives. De totes maneres, aquesta reducció en la producció no ha perjudicat la qualitat dels olis que elabora la cooperativa godallenca.
Tot i la crisi, la cooperativa informa també que espera augmentar les vendes, seguint amb la línia de l’any passat, i preveu donar sortida a uns 10.000 litres d’oli durant els dies de la fira.
La inauguració serà a càrrec del Diputat al Parlament de Catalunya per CiU, David Bonvehí i Torras.
La fira, que és d’entrada gratuïta, ja té confirmada la participació de 55 expositors i està organitzada per la cooperativa Agrícola de Godall amb la col•laboració de l’Ajuntament del municipi. Per tal de difondre i donar a conèixer l’excel•lent oli que produeix, la cooperativa recorda que disposa d’una pàgina web a Internet, www.olidegodall.es, on hi ha una botiga virtual.

DH Challenge contará con 4 pruebas

font: ESMTB.com

Se inaugurará el último fin de semana de febrero y constará de 4 pruebas repartidas a lo largo del territorio catalán

La DH Challenge 2014 se inaugurará el último fin de semana de febrero y constará de 4 pruebas repartidas a lo largo del territorio catalán. La primera será el 22 y 23 de febrero en Godall (Tarragona), seguida de Cervià de les Garrigues (Lleida), Pineda de Mar (Barcelona) i Avià (Barcelona), que pondrá punto y final a la competición.
Los patrocinadores principales de la DH Challenge 2014 serán SaracenMadison, Funn, Rumble Bikes, Leatt y Coca-Cola, los cuales ofrecerán la máxima ayuda a participantes y organizadores en cada una de las pruebas.
Esta temporada se han instaurado ciertos cambios en el reglamento con tal de fomentar la participación en las carreras. Todas las mejoras estarán, en breve, en el reglamento 2014 disponible en la web de la Federació Catalana de Ciclisme (www.ciclisme.cat) pero como novedades más destacadas se encuentran las nuevas categorías de Enduro (bicicletas con horquillas de simple pletina y suspensión de aire detrás) y de Promoción (licencia de fin de semana a un precio adicional de 12€). Además, al podium subirán los cinco primeros clasificados de cada categoría y se hará, también, un podium scratch absoluto.
Las preinscripciones podrán hacerse en la web de la FCC entrando en la carrera correspondiente, dentro del apartado de calendario (recordamos, www.ciclime.cat) hasta las 24h del martes anterior a la carrera y tendrán un precio de 25€.



2014-02-16

`L’art de no saber governar', article de Francesc Miró



Sempre s’ha dit que les decisions que prenem avui ens afectaran demà, però amb la rapidesa que passen els esdeveniments aquestes decisions ens afecten de ple en el mateix instant en què s’anuncien. El nostre govern i, els partits que l’aguanten, CiU-ERC, ens porten, com és per tots sabut, a la consulta sobre la independència el proper 9 de novembre. És un camí ple d’incerteses, al que sincerament, ni CiU sap ben bé on ens portarà, d’aquí les contradiccions constants en les seves declaracions: que si avui el portaveu Homs en fa unes, demà el president Artur Mas fa un gir inesperat i, en un altre moment, Duran i Lleida, sintetitza la cosa.

Més enllà de les declaracions personals, les fan també com a governants nostres, i aquí si que m’hi puc posar, perquè crec que tenen l’obligació de fer-les pensant en tothom i la repercussió immediata que això comporta ens arrossega a tots a un precipici immediat, el del dia a dia. Aquesta manera de fer les coses no és la que se suposa d’un bon estadista, ans al contrari aquest enfrontament constant entre Madrid i Barcelona fa que no hagin pogut pactar la reforma de l’administració local, cosa que sí han fet altres autonomies i, que tant ens perjudica. O bé el fons de liquiditat autonòmic per tal de poder pagar als Ajuntaments i proveïdors i, tantes i tantes coses que requereixen de diplomàcia i no d’un enfrontament constant. I mentrestant, els municipis ens quedem sols mentre aixequem la veu contra les retallades que afecten a les persones; contra la pèrdua de serveis, com és ara el cas del tancament de les oficines de Catalunya Caixa a vuit pobles de les Terres de l’Ebre, i els atacs a l’autonomia local que representen les reformes de l’administració dels governs del PP i CiU. 

D’altra banda, CiU i ERC s’emboliquen amb la bandera, que no amb la senyera -que per sort és de tots-, i amb aquesta excusa ens estan estrangulant amb uns pressupost de la Generalitat que per a les Terres de l’Ebre són els pitjors de la història, tot i que el pes dels polítics d’ERC del territori és dels més importants, i tot per pactar una data cap a la consulta. O sigui, no estan governant i incapaços de gestionar la crisi en què estem immersos, ho tapen tot amb el procés sobiranista. A veure si s’acabarà la crisi algun dia i nosaltres que sempre hem estat els capdavanters de l’economia estarem pitjor que els altres i mirant cap un altre costat. Això si la culpa no la tindrem nosaltres, a l’estil “l’armada invencible”, hauran estat els elementos o sigui Madrid.

2014-02-14

El Godall trenca la ratxa del Roquetenc B, que torna a perdre després de deu jornades consecutives sense fer-ho

Font: 
La Veu de l'Ebre
Més Ebre





ANUNCI GENCAT Pla director urbanístic de les construccions agrícoles tradicionals de les Terres de l’Ebre

font : El Punt



Catalunya Banc tancarà al març vuit oficines en petits pobles ebrencs



Ni les pressions dels alcaldes ni la iniciativa del PSC han pogut evitar l’enunciat tancament de prop d’una desena d’oficines de Catalunya Banc (antiga Caixa Tarragona i Catalunya Caixa) en municipis ebrencs menors de 1.000 habitants. Vuit alcaldes van confirmar ahir al Diari el tancament de les oficines als seus pobles entre el 5 i el 12 de març.
El 5 de març està previst el tancament de les oficines de Ginestar i Godall. Cinc dies més tard, de les de Rasquera i la Galera. I el 12 de març, de les oficines d’Aldover, Benifallet, Garcia i Tivenys. Dos municipis més inclosos a la ‘llista negra’, Bot i Vilalba dels Arcs, encara no han rebut la confirmació del tancament. A Vilalba s’ha garantit la continuïtat del servei durant l’any 2014.
La gravetat de la decisió varia segons el municipi. A Rasquera, Aldover i Garcia, la marxa deixa el municipi sense cap oficina ni caixer automàtic. A Benifallet i la Galera, els hi queda el consol que l’entitat hi deixarà el caixer. A la resta, el poble disposa d’una segona entitat, vinculada sovint a una cooperativa agrícola. Tivenys perd la seva única oficina però el banc Santander n’obrirà una.
L’alcalde del Godall, Francesc Miró (PSC), va denunciar ahir la decisió de l’entitat i la inacció del Govern estatal davant els plans de l’entitat intervinguda. Tots els alcaldes lamentaven els perjudicis per als veïns, sobretot la gent gran, acostumada a fer petites operacions a finestreta o recollir la pensió. Carmen Espinós, de la carnisseria Espovill de Benifallet, per exemple, es va mostrar ahir molt sorpresa. «Sóc gran i vaig a la finestreta de l’oficina. Ara, on ens tocarà anar?».
El jove empresari Víctor Bladé de Rasquera lamentà que el tancament suposarà un perjudici pel seu establiment i per la gent gran del poble. «Al poble anem a l’oficina a buscar canvi, agafar diners, treure diners, fer operacions...la gent jove es podem moure en vehicle i utilitzar la banca on-line però per a la gent gran serà un gran problema», sentencià.

BBVA i Santander treuen el cap

Els dos gegants bancaris d?Espanya -BBVA i Santander- no són aliens al desmantellament del sistema d?oficines de Catalunya Banc als pobles menuts de les Terres de l?Ebre, implantat per l?extinta Caixa Tarragona. En aquestes últimes setmanes han establert contactes i iniciat accions per explorar la possibilitat d?obrir oficines en els municipis afectats i/o captar clients. El Santander és el més actiu i ha decidit obrir una oficina a Tivenys i s?ha reunit amb els ajuntaments de Ginestar, Vilalba dels Arcs i Benifallet per sondejar aquesta opció. En aquest últim municipi, el BBVA hi desplaçat aquesta setmana un equip d?assessors per captar clients.

Municipios de la provincia según los gastos en actuaciones de fomento del empleo, prestaciones y promoción social (por habitante)

font: Diari de Tarragona



Alcaldes i càrrecs del PSC de Terres de l'Ebre demanen a Navarro restituir els díscols

font: EuropaPress



  Una cinquantena de càrrecs, alcaldes i militants de la federació del PSC de les Terres de l'Ebre (Tarragona) ha instat el primer secretari del partit, Pere Navarro, a restituir els tres diputats díscols que van trencar la disciplina de vot en la votació del 16 de gener al Parlament sobre la consulta.
   En dues cartes, a les quals ha tingut accés Europa Press, els signants han apreciat que seria una "equivocació política" si el partit expulsés els tres parlamentaris: Joan Ignasi Elena, Marina Geli i Núria Ventura, qui fins aleshores era primera secretària d'aquesta federació, el dia a dia del qual ha assumit una gestora.
   Han remarcat que la sortida dels tres parlamentaris podria "agreujar encara més la delicada situació electoral" del PSC, ja que incentivaria la sortida de militants i simpatitzants d'aquesta organització.
   Després de recalcar que una de les senyes d'identitat històriques del partit ha estat sempre "la tolerància, el respecte a la pluralitat interna i l'esforç d'integració de totes les sensibilitats", han apreciat que no es pot obviar que hi ha bases del partit que s'identifiquen amb els tres diputats díscols.
   "La integració de la diversitat en la unitat és l'única sortida política intel·ligent si aspirem a recuperar el suport electoral" que el PSC ha tingut històricament, han recalcat, pel que demanen a la direcció un canvi en el seu posicionament i una actitud de generositat i tolerància.
   Han criticat la formació d'una gestora, a la qual no reconeixen, i han qüestionat les formes de la direcció del PSC, "que no es corresponen amb els valors" que segons la seva opinió representa el socialisme.
   Entre els signants de les dues cartes, destaquen diversos alcaldes, com José Emilio Bertomeu (Deltebre), Marc Mur (Flix), Genoveva Margalef (El Perelló), Castor Gonell (Sant Jaume d'Enveja), Francesc Miró (Godall), Antonio Álvarez (Corbera d'Ebre), Lluís Melich (El Pinell de Brai), Lluís Agut (Bot), Maria Beltran (Tivenys) i Moisès Fabra (Xerta).
   També figuren el primer secretari del PSC d'Amposta, Antoni Espanya, i els alcaldes de Mas de Barberans (Josep Lleixà), Aldover (Joan Ferré), Ginestar (Josep Maria Domènech), Alfara de Carles (Josep Mas) i el president de l'Entitat Municipal descentralitzada (EMD) de Muntells, Joan Porres, a més de diversos regidors.

Godall : Indignació a Godall pel tancament de CatalunyaCaixa, el 4 de març

font: TEVEON



L'alcalde de Godall, Francesc Miró, ha confirmat aquest dijous la data de tancament de l'oficina de CatalunyaCaixa al seu municipi. Serà el proper 4 de març quan aquesta població del Montsià es quedarà sense la sucursal de l'antiga Caixa Tarragona, i sense cap altra oficina bancària que la secció de crèdit de la cooperativa. Una situació que, en els dies següents, anirà reproduint-se en una desena de municipis de les Terres de l'Ebre, com ara Tivenys, on CatalunyaCaixa també tancarà el 12 de març.


Durant una entrevista a l'informatiu matinal de Canal 21 Ebre, Miró ha manifestat obertament la indignació del veïnat de Godall per la decisió dràstica dels responsables de CatalunyaCaixa, a qui ha acusat d'haver-se aprofitat dels pobles i d'haver "estafat" a moltes persones amb participacions preferents. D'altra banda, Miró també ha estat molt dur amb CiU i amb Esquerra, soci parlamentari del govern d'Artur Mas, per haver negat a Godall una partida de 60.000 euros per resoldre la falta de cobertura de televisió digital terrestre (TDT). En aquest sentit, l'alcalde de Godall ha acusat els republicans d'haver donat suport a un pressupost antisocial per al 2014, i de no tenir en compte les necessitats de la gent. Miró ha conclòs que CiU i ERC "no tenen vergonya", i que els espera a les eleccions quan vagin a fer campanya a Godall. En la mateixa entrevista, Miró també s'ha referit a diversos projectes que tiren endavant al seu municipi, com l'Espai d'Acollida Turístic i Esportiu Serra de Godall o la construcció del nou accés que farà la Diputació de Tarragona a la carretera d'Ulldecona, amb un pressupost de més de mig milió d'euros. Unes obres que ja han començat, i que haurien d'estar acabades en uns sis mesos. Finalment, una altra bona notícia per a Godall és el reconeixement per als carnavals com a patrimoni festiu de Catalunya, ara que aquesta festa està celebrant els 125 anys. Enguany, el tradicional carnaval de Godall, amb les seues batalles de farina, serà del 28 de febrer al 4 de març.




2014-02-05

Matinal Motera 2014 (16 de febrer Godall)





La "Rotonda" de Godall

https://www.diputaciodetarragona.cat/ebop/index.php?op=anunci&id=1310&ebop_any=2014


Inserció 2014-981
Remitent DIPUTACIO TARRAGONA - CONTRACTACIO, APROVISIONAMENTS I EXPROPIACIONS
Emissor ADMINISTRACIÓ LOCAL
DIPUTACIÓ DE TARRAGONA
DIPUTACIÓ DE TARRAGONA - CONTRACTACIÓ, APROVISIONAMENTS I EXPROPIACIONS
Tema FORMALITZACIó DE CONTRACTES/MESES CONTRACTACIó OBRES VIES PúBLIQUES. MOBILIARI URBà.
FORMALITZACIó DE CONTRACTES/MESES CONTRACTACIó OBRES AIGUA. CLAVEGUERAM. ABOCADORS. ENLLUMENAT.
Resum Construcciones 3G, SA; formalització del contracte de les obres de construcció d'una rotonda a Godall, ctra. TV-3313 d'Ulldecona a la Galera per Godall. Exp. 800433-2013-054-4040-000009.
Expedient 800433-2013-054-4040-000009
Data Publicació 04/02/2014
BOP T 28



2014-00981
Diputació de Tarragona
Àrea de Serveis Interns - Contractació, Aprovisionaments i Expropiacions

ANUNCI de la Diputació de Tarragona de formalització de contracte d¿obres

De conformitat amb el que disposa l¿article 154 del text refós de la Llei de contractes del sector públic, s¿anuncia la formalització del contracte següent:

1.- Entitat adjudicadora:
a) Organisme: Diputació de Tarragona.
b) Dependència que tramita l¿expedient: Àrea de Serveis Interns - Contractació, Aprovisionaments i Expropiacions.
c) Numero d¿expedient: 800433-2013-054-4040-000009.
d) Adreça d¿internet del perfil de contractant: https:--pdc.diputaciodetarragona.cat.

2.- Objecte del contracte:
a) Tipus: Obres.
b) Descripció: Obres de construcció d¿una rotonda a Godall, carretera TV-3313 d¿Ulldecona a la Galera per Godall.
c) Lot (si escau): No.
d) CPV: 45233140
e) Acord marc (si escau): No.
f) Sistema dinàmic d¿adquisicions (si escau): No.
g) Mitjà i data de publicació de l¿anunci de licitació: Perfil de contractant 5 de juliol de 2013, BOP 4 de juliol de 2013.

3.- Tramitació i procediment:
a) Tramitació: Ordinària.
b) Procediment: Obert no harmonitzat.

4.- Valor estimat del contracte: 
a) 490.722,43 euros.

5.- Pressupost base de licitació. 
a) Import net: 419.322,43 euros. 
b) Import total: 507.380,14 euros.

6.- Formalització del contracte:
a) Data adjudicació: 8 de novembre de 2013 .
b) Data de formalització del contracte: 22 de novembre de 2013.
Contractista: CONSTRUCCIONES 3G, SA
Import o cànon d¿adjudicació: Import net 251.090,28 euros. Import total 303.819,23 euros.

Tarragona, 4 de desembre de 2013.
La secretària general, Pilar Sánchez Peña.

2014-02-04

Entregada la Beca IES Les Planes 2013



El divendres 31 de gener, a la veïna localitat de Freginals es va fer l’acte d’entrega de la Beca Les Planes de l’any 2013.
Aquesta beca s’atorga conjuntament per tots els ajuntaments que tenen alumnes a l’institut Les Planes i es dóna a l’estudiant amb més bons resultats al finalitzar el seu cicle de Batxillerat, que són els que definitivament deixen l’institut per traslladar-se a la Universitat.
L’import total de la Beca és de 600 € i l’acte de lliurament es fa itinerant entre els diferents pobles: Masdenverge, Mas de Barberans, Freginals, La Galera, Godall i Santa Bàrbara.
A l’acte, organitzat enguany per l’Ajuntament de Freginals, van ser-hi present els alcaldes o regidors delegats de cada localitat, a més del màxim representant del centre educatiu, el seu director.
En aquesta edició la beca se li va atorgar a l’alumna planera, Inés Romeu Cuadrad, qui va aconseguir la qualificació més alta per part del centre. La noia, que estava acompanyada dels seus familiars i coneguts, es mostrava del tot satisfeta i agraïda pel premi aconseguit, i il·lusionada per emprendre una nova etapa en la seva vida d’estudiant.
Els diferents representants dels municipis, així com el director del centre, van voler destacar la tasca feta per Inés, així com donar-li tota la motivació necessària per poder començar aquest nou camí, que segur que no serà fàcil, però que com tot en la vida, cal lluitar amb constància i amb esforç per aconseguir-ho.
També van voler fer extensiva una felicitació als pares perquè sempre són una peça clau en el desenvolupament educatiu dels seus fills.

2014-02-03

Primer calendari de la temporada de descens (23 febrer: DH Challenge Godall)

http://www.ciclisme.cat/noticia.php?id=6357



La Comissió de Descens està coordinant el Calendari de les proves de Descens
2014 que constarà de 4 proves puntuables per la Challenge DH i 5 proves
puntuables per la Copa Catalana DH. 
 
Avià (Berguedà) serà la seu aquest any del Campionat de Catalunya de Descens el primer de juny.
La temporada s’iniciarà amb la primera de la Challenge DH, al Godall el 23 de febrer, seguint amb el clàssic descens de Sant Andreu de la Barca- G.P.
Diputació de Barcelona, el 9 de març.


Pre-calendari

23 febrer: Godall- CHALLENGE DH
9 març: Sant Andreu de la Barca- GRAN PREMI DIPUTACIÓ
30 març: Montjuic - DUB Barcelona- DESCENS URBÂ
6 abril: Cervià de les Garrigues- CHALLENGE DH
11 maig: Pineda de Mar- CHALLENGE DH
1 juny: Avià  (Berguedà)- CHALLENGE DH-CAMP.CATALUNYA
22 juny: Val d'Aran MTB Park (Vielha)- COPA CATALANA
6 juliol: La Molina (per confirmar)- COPA CATALANA
27 juliol: Vallnord (per confirmar)- COPA CATALANA
14 setembre: Maçanet de Cabrenys- COPA CATALANA
21 setembre: Soldeu Bike Park- COPA CATALANA
5 octubre: Lleida - Down Town- DESCENS URBÀ

Tot just fa un mes, i per motius de patrocini, Monpol Sports ens va comunicar que no continuarà aquest any 2014 amb la Copa Catalana, i des de aleshores s'està parlant amb seus i sponsors per fer possible una Copa Catalana DH 2014 . Des de la Comissió de Descens i la FCC, volem donar les gràcies a Monpol per haver ajudat aquest 2013 en la Copa Catalana de Descens i pel treball realitzat amb tanta ilusió i dedicació.

Totes les dates i les seus son del Pre-calendari, el que vol dir que es pot produir algún canvi. Heu de seguir la web de ciclisme.cat i veure cursa a cursa la celebració d'aquesta.




Organitzat per la UCSB (http://ucsbarbara.blogspot.com.es/)

Godall 3 - 0 Benissanet C.D

El Godall continua intractable una jornada més  ...



TRANSPLANES - 2014 santa bàrbara (04/05/2014)

http://observon.blogspot.com.es/2014/01/transplanes-2014-santa-barbara.html

Fecha confirmada: 04/05/2014

Transcorre pels termes de Santa Bàrbara, Masdenverge, Freginals i Godall, a la comarca del Montsià.

SALIDA: zona del camp de futbol de Santa Barbara

Ficha MTB SANTA BÀRBARA
LOCALIDAD:SANTA BÀRBARA
PROVINCIA:TARRAGONA
COMUNIDAD AUTONOMACATALUÑA
HORA:9:00
MODALIDAD:MTB
KILOMETROS47