2012-07-25

Actuació de l’Agrupació Musical de Godall (AMG) a la Miliana


El passat 20 de juliol, l’AMG , va actuar al petit barri de la Miliana, el més petit dels barris dependents d’Ulldecona, situat al bell mig de la plana limitada pels Ports de Beseit i la Serra de Godall, al costat d’un barranc i envoltat de camps de conreu.

més info a: http://www.amgodall.com

2012-07-19

Les II Jornades Musicals de Godall, han estat un èxit


Les II Jornades Musicals, organitzades per l’Agrupació Musical de Godall (AMG), del 2 al 14 de juliol, han resultat un èxit.

Hi hagut afluència de públic a totes i cadascuna de les activitats organitzades. S’ha comptabilitzat un total de 700 assistents, tenint en compte que Godall és un municipi petit (uns 800 i escaigs habitants), això vol dir que la participació ha estat molt alta.

Els participants d’aquestes II Jornades han estat músics i alumnes de l’Escola de música de l’AMG però també altres persones (nens i adults), que no tenen cap lligam amb l’AMG, però que els han resultat interessants i s’hi han volgut afegir.

Al llarg de dues setmanes, han gaudit de tot tipus d’activitats relacionades amb la música: taller de canyes, taller de construcció d’instruments, taller de percussió, cinefòrum infantil i per a tots els públics, minipercutes, etc.


2012-07-18

Participació d'alumnes de l'AMG a les classes Magistrals La Lira Ampostina




Catorze alumnes procedents d'Alcanar, Godall, Sant Jaume d'Enveja i Amposta han seguit durant tres dies les indicacions de Laura Ruiz Ferreres.

Del 15 al 17 de Juliol, Laura Ruiz ha impartit un curs adreçat a estudiants d’estudis elementals, i primers cursos de graus professionals que volien aprendre més sobre aspectes tècnics del clarinet com: respiració, relaxació, posició corporal, articulació, parts del clarinet, canyes, història, família. També s'han treballat altres aspectes d’interpretació del repertori clarinetístic música de cambra i repertori orquestral.