2011-11-22

Profetas (o no) en su tierra (Diari de Tarragona)



http://www.diaridetarragona.com/tarragona/062239/profetas/o/no/tierra

Los candidatos por Tarragona corrieron suerte dispar en sus municipios de origen. Mientras Alejandro Fernández (PP) ganó en la capital, Francesc Vallès (PSC) sufrió una brutal debacle en su Reus natal


Sólo tres de los seis candidatos por Tarragona y que ya contaban con representación por Madrid triunfaron ayer en su propia localidad, natal o de acogida. Otros tres, en cambio, no fueron profetas en su tierra, aunque dos de ellos sí pueden presumir de resultados en el conjunto de la demarcación. El tercero, ni eso.

La Tarragona de Alejandro

El que más cariño –en forma de sufragios– se llevó de sus paisanos fue Alejandro Fernández. El candidato del PP, nacido en la capital de la provincia en 1976, fue el triunfador, con 16.943 votos, por encima del PSC (15.998) y CiU (14.105). Su victoria le llevó a repetir la que ya es su cantinela preferida: «Seré alcalde en 2015». Fernández habla en más ocasiones como representante de Tarragona ciudad que del conjunto de la provincia.

La victoria del PP se repitió en once localidades más, la mayoría de ellas del Tarragonès (Els Pallaresos, La Pobla de Mafumet, La Pobla de Montornès, Roda de Barà, Salou y Vila-seca). El resto fueron Querol, Mont-roig, Godall, La Sénia y Corbera d’Ebre.

Tivissa quiere a Alba...

También puede estar satisfecha con sus vecinos la aspirante ecosocialista, Alba Benedicto, (ICV-EUiA), de 28 años. En el conjunto de la provincia registró un aumento de votos (pasó de 11.448 a 18.510) pero tuvo que conformarse con el quinto puesto (por detrás de CiU, PSC, PP y ERC). En cambio, en su Tivissa natal situó a su formación en segundo lugar, sólo por detrás de CiU. En 2008, su partido fue el quinto. Los tivissenses le concedieron un centenar más de votos (de 92 a 197, es decir un 114% de aumento), seguramente la mayoría de los 256 que perdió el PSC, que cayó de 372 a 116.

...Y Amposta a Adam

También recibió un considerable apoyó de sus conciudadanos el republicano Adam Tomàs. Nacido en Amposta en 1972, logró invertir en la capital del Montsià la tendencia de su partido a nivel provincial. Si en toda Tarragona, ERC perdió votos –de 35.433 a 25.661–, en Amposta los aumentó de 962 a 1.113. El claro mensaje antitrasvasista de Adam Tomàs le ha permitido lucirse en su feudo del Montsià.

L’Arboç prefiere al PSC

Jordi Jané (CiU), Francesc Vallès (PSC) y Manuel Alba (UPyD) no fueron profetas en su propia tierra. El candidato convergente estaba el domingo noche exultante por una doble noticia: por primera vez CiU había ganado al PSC en la provincia (105.721 votos frente a 90.206) y lograba evitar la peor pesadilla convergente: que el PP les sobrepasase (se quedó en 81.834 sufragios). Sin embargo, no todo puede ser perfecto. Jané nació en L’Arboç en 1963. La localidad del Baix Penedès fue una de las 24 de la demarcación en que ganaron los socialistas (781 votos) a CiU (607), aunque eso sí el descalabro del PSC fue mayúsculo (tuvo 1.290 papeletas en 2008).

Manita para Manuel

Manuel Alba, secretario del Ayuntamiento de Falset y candidato de UPyD, obtuvo sólo cinco votos en su localidad de adopción (Alba nació en Ceuta en abril de 1954), una minucia. Pero Alba puede consolarse si tiene en cuenta que en 2008 nadie votó a su partido –menos da una piedra– y que, si se contabilizan los votos en toda la provincia, la formación de Rosa Díez crece ‘exponencialmente’: de 498 a 3.655, es decir más de siete veces más.

En casa, peor aún

El mayor varapalo se lo llevó el socialista Francesc Vallès y, sobre todo, en su localidad de nacimiento: Reus. Quizá su fracaso total en la capital del Baix Camp le haga replantearse, si es que lo ha pensando en alguna ocasión, aspirar a la alcaldía de Reus. O precisamente esa debacle a nivel estatal le lleve a querer refugiarse en el calorcillo de la Plaça del Mercadal. En 2008, el PSC logró unos impresionantes 20.689 votos (más que CiU –9.880– y PP –9.960– juntos). El domingo pasó a ser la tercera fuerza, con sólo 11.183 sufragios, por detrás de CiU (13.770) y PP (11.502). Es un descalabro aún mayor que el de la provincia, donde ‘al menos’ fue segundo tras Jordi Jané.



El P.P. guanya les eleccions generals 2011 a Godall per davant del PSC, CiU i ERC respectivament

Diumenge 20 de novembre - Partit ajornat entre el C.F.Godall i La Sénia.

Partit ajornat degut a les plujes patides durant el fi de setmana que feien impracticable el camp del Godall.

Set carreteres tallades a les Terres de l'Ebre per les pluges

http://www.naciodigital.cat/noticia/37175/set/carreteres/tallades/terres/ebre/pluges


La zona de Tortosa és la que presenta més problemes de circulació viària

Set carreteres de les Terres de l'Ebre estan tallades aquest diumenge a causa de les fortes pluges de les darreres hores al sud de Catalunya que han provocat inundacions a la via i problemes per a la circulació. Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí es troben tallades la C-12 a Tortosa on hi ha desviaments senyalitzats, la C-42 entre l'Aldea i Tortosa, l'N-235 a l'Aldea, la TP-3311 a Galera on també hi ha desviaments senyalitzats, la TV-3321 a Alcanar i la T-301 a Tortosa està tallada per obstacles a la via.
A més d'aquestes vies tallades, hi ha altres vies que també presenten inundacions i problemes per circular-hi. Són l'AP-7 a l'Aldea on les sortides a la C-42 i l'N-235 estan tallades per inundacions, a la BP-1103 hi ha esllavissades a Marganell on es dóna pas alternatiu, la TV-3314 també presenta inundacions a Godall i s'hi pot transitar però amb precaució, a la TV-3421 a Mas de Barberans també s'hi pot circular però amb precaució per l'aigua acumulada a la via i a la T-1025 també s'ha de circulació amb precaució des de Santa Bàrbara fins a Mas de Barberans.

Jornada 10. El Godall perd per la mínima al camp del Deltebre.


2011-11-08

Problemes externs per a entrar al Fòrum de Godall

El cas es que hi ha gent que al anar a entrar al Fòrum de Godall (http://boards4.melodysoft.com/app?ID=Godall), els surt un missatge d'advertència de que hi ha software malintencionat.

La veritat es que el Foro de Godall està lliure d'aquest tipus de software. El problema radica en que l'empresa que l'ubica físicament (Melodysoft) és una empresa que es dedica a la creació de tot tipus de Foros, amb lo que entre els mils i mils que té, n'hi ha de descàrregues de películes, de generació de codis per a "petar" programes (cracks), de programes pirata, programacions de software... fins i tot d'antivirus, etc etc. En algun d'aquests altres foros segurament hi hauran posat algun programa (Crack, malware, etc) que ha fet saltar el missatge de precaució per a tot el domini (no unicament per al foro en concret)

Si voleu seguir igualment el foro fins que aquesta gent no ho arregli podeu seguir els link que estan marcats en vermell a les captures que s'adjunten.

Una es per al missatge amb el navegador Firefox i l'altra per al Chrome.




L'atur supera els 15.100 parats després d'una pujada de prop del 5%

Font: La Veu de l'Ebre (06-11-2011)

Les últimes pluges podrien salbar el 50% de la collita d'oli d'oliva (LVdE)

Font: La Veu de l'Ebre (06-11-2011)

Vilalba CF 1 - Godall CF 2

El Godall guanya fora de casa i contrapronòstic un disputat partit contra un rival molt fort. Això ens coloca (amb 9 punts) en 14ena posició sortint de la zona de descents i a un punt del Santa Bàrbara i del Sant Jaume.


2011-11-03

Aj Godall: Establiment sobre l'increment del IBI


2011/12578 – AJUNTAMENT DE GODALL
Anunci
El Ple de l’Ajuntament de Godall en sessió de data 26 d’octubre de 2011, va aprovar provisionalment l’establiment i ordenació de l’Impost sobre l’increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana.
De conformitat amb el que estableix l’article 17 de la LHL, l’acord provisional i l’Ordenança fiscal estaran exposats al públic al tauler d’anuncis de l’Ajuntament perquè durant el període de 30 dies comptadors des de l’endemà de la publicació d’aquest anunci al BOP, els interessats presentin si escau les corresponents reclamacions.

Godall, 27 d’octubre de 2011. --- L’alcalde,  Francesc J. Miró
Melich.

Aj.Godall: Modificació de les ordenances fiscals reguladores (2012)

Font: http://www.altanet.org/bop/pdf/2011/20111102.pdf

2011/12576 – AJUNTAMENT DE GODALL

Anunci

L'Ajuntament de Godall en sessió plenària realitzada el 26 d’octubre de 2011, va adoptar amb caràcter provisional l’acord pel qual s’aprova la modificació, per a l’exercici 2012, de les ordenances fiscals reguladores dels impostos i taxes que tot seguit es detallen:

- Impost sobre béns immobles (IBI)

- Impost sobre vehicles de tracció mecànica

- Impost sobre construccions, instal·lacions i obres

- Taxa per recollida de residus sòlids urbans, tractament i eliminació

- Taxa cementiri

- Taxa de clavegueram

- Taxa d’abastament d’aigua

- La taxa per llicència d’obertura d’establiments, llicència ambiental i comunicació prèvia.

- Taxa per l’ocupació de terrenys d’ús públic amb mercaderies, materials de construcció, runes, tanques, puntals, estíntols, bastides i altres instal·lacions anàlogues.

- Taxa per l’entrada de vehicles a través de les voreres i reserves de la via pública per aparcament exclusiu, parada de vehicles, càrrega i descàrrega de mercaderies de qualsevol mena.

De conformitat amb el que disposa l’article 17 del RDL 2/2004, de 5 de març pel qual s’aprova el text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, s’exposa al públic l’expedient pel termini de 30 dies, a comptar des de l’endemà d’aquest anunci al BOP, als efectes que els interessats puguin presentar les reclamacions que considerin pertinents. Si transcorregut el termini esmentat, no s’ha presentat cap reclamació, els acords adoptats es consideraran aprovats definitivament, sense perjudici de la publicació del text íntegre de les ordenances o de les seves modificacions.

Godall, 27 d’octubre de 2011. --- L’alcalde, Francesc J. Miró

Melich.

2011-11-02

Bases reguladores dels ajuts per a la diversificació econòmica de les zones rurals del programa Leader de Catalunya

http://www.gencat.cat/diari/5995/11293097.htm




ORDRE

AAM/283/2011, de 24 d'octubre, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts per a la diversificació econòmica de les zones rurals del programa Leader de Catalunya, mesura 410, en el marc de l'eix 4 Leader, del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2007-2013, i es convoquen els corresponents a l'any 2011.

...

Àmbit territorial: inclou dues comarques:


Comarca del Baix Ebre: l'Aldea, Aldover, Alfara de Carles, Benifallet, Camarles, Paüls, el Perelló, Roquetes, Tivenys, Xerta i les entitats municipals descentralitzades i nuclis de població de Tortosa, excepte l'àmbit del nucli urbà de Tortosa.


Comarca del Montsià: Freginals, Godall, la Galera, la Sénia, Mas de Barberans, Masdenverge, Santa Bàrbara i Ulldecona.

En marxa la collita de les oliveres mil·lenàries (DdTGN 02-11-11)