2008-04-25

Estadística Habitatge: Deltebre, Amposta i l'Aldea encapçalen la frenada

font: La Veu de l'Ebre

Al maig tot el Montsià tindrà contenidors soterrats

font: La Veu de l'Ebre

7na Jornada del Torneig Terres de l'Ebre (20-04-08)




6na Jornada del Torneig Terres de l'Ebre (13-04-08)


Sol·licitud d'autorització ambiental del projecte i estudi d'impacte ambiental per a l'activitat d'extracció de recursos minerals

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya
DEPARTAMENT DE MEDI AMBIENT I HABITATGE


ANUNCI d'informació pública sobre la sol·licitud d'autorització ambiental del projecte i estudi d'impacte ambiental per a l'activitat d'extracció de recursos minerals promoguda per Fabian Beltran Tena al terme municipal de Godall (EA20070032). (Pàg. 31362)

ANUNCI

d'informació pública sobre la sol·licitud d'autorització ambiental del projecte i estudi d'impacte ambiental per a l'activitat d'extracció de recursos minerals promoguda per Fabian Beltran Tena al terme municipal de Godall (EA20070032).

En compliment del que disposa l'article 31 del Decret 136/1999, de 18 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de desplegament de la Llei 3/1998, de 27 de febrer, de la intervenció integral de l'administració ambiental, i s'adapten els seus annexos, se sotmet a informació pública el projecte i estudi d'impacte ambiental per a l'activitat d'extracció de recursos minerals, promoguda per Fabian Beltran Tena, al terme municipal de Godall.(EA20070032)

El projecte està a disposició del públic, en hores d'oficina, a les dependències de l'Oficina de Gestió Ambiental Unificada dels Serveis Territorials a Amposta del Departament de Medi Ambient i Habitatge, Burgos, 17, durant el termini de 20 dies hàbils. Durant aquest termini, s'admetran totes les al·legacions que es presentin per escrit.

Amposta, 9 d'abril de 2008

Víctor Gimeno i Sanz

Director dels Serveis Territorials

a les Terres de l'Ebre

(08.095.018)

Subvencions concedides per la Secretaria d'Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques durant l'any 2007

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya
DEPARTAMENT DE GOVERNACIÓ I ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES


GAP/1187/2008, de 10 d'abril, per la qual es dóna publicitat a les subvencions concedides per la Secretaria d'Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques durant l'any 2007.

Atès el que estableixen l'article 94.6 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i l'article 18.3.c) de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions;

Fent us de les atribucions que m'atorga l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Resolc:

Donar publicitat a les subvencions concedides per la Secretaria d'Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques durant l'any 2007, en els termes que preveu l'annex d'aquesta Resolució.


Convocatòria: Subvencions extraordinàries d'inversió
Identificació subvenció: 03
Programa sol·licitat: 301 (Inversió Ens Locals)
Partida pressupostària: D/760000100/3230
Entitat: Ajuntament de Godall
CIF: P4306900D
Motiu: despeses del finançament de la reforma del casal de la gent gran
Import atorgat 2007: 53.036,55

Agència Catalana de l'Aigua ANUNCI d'informació pública (ref. CC2008000040).

Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya

ANUNCI

d'informació pública (ref. CC2008000040).

Julia Casanova Sories ha sol·licitat la concessió d'un aprofitament d'aigües subterrànies.

L'aprofitament consistirà en una captació mitjançant un pou de 13,5 m de fondària i 600 mm de diàmetre, amb maquinaria elevadora de 10 CV (7,36 kW) de potència, situat a l'aqüífer 313.05 Al.luvial de la Vall baixa de l'Ebre, a la parcel·la 1 polígon 20,del terme municipal de Godall (Montsià).

L'aigua es destinarà a reg de 11 ha d'oliveres, amb un volum d'extracció anual de 21.400 m3 i un cabal de concessió de 2,97 L/s.

Es fa públic perquè tothom qui hagi de formular-hi alguna al·legació l'adreci, per escrit, a l'Agència Catalana de l'Aigua, Unitat del Territori de les Terres de l'Ebre, carrer de l'Àngel, 6, 43500 Tortosa, en el termini d'un mes comptat des de la publicació del present Anunci al DOGC, indicant la referència expressada en l'encapçalament.

Dins d'aquest termini es poden presentar els escrits d'al·legacions en hores d'oficina, en el Registre de les dependències indicades i, així mateix, per qualsevol de les formes que preveu l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

La documentació presentada es podrà examinar en el termini indicat en hores d'oficina.

Tortosa, 10 de març de 2008

Carlos Loaso Vierbücher

Coordinador de la Demarcació Territorial de les Terres de l'Ebre

(08.071.016)

2008-04-10

Bitlles. La Galera manté el primer lloc tot i la derrota de la jornada

Font: La Veu de l'Ebre

Dos ferits en xocar el cotxe amb una olivera

Font: diari de Tarragona (07-04)

Aprovat el Pla d'emergències per contaminació aigües avall de Flix

Font: La Veu de l'Ebre

El govern ha aprovat aquest dimarts el Pla d'actuació del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) d'emergències per episodis de contaminació a l'Ebre aigües avall de l'embassament de Flix. Aquest pla específic de protecció civil està associat a l'elaboració del Projecte constructiu per a l'eliminació de la contaminació química en l'embassament de Flix, que durà a terme el ministeri de Medi Ambient, i que té com a objectiu l'eliminació de la contaminació acumulada procedent dels abocaments de la fàbrica d'Ercros, situada al marge dret de l'embassament, al llarg de més de cent anys d'activitat.

Les actuacions principals que preveu el projecte constructiu consisteixen, fonamentalment, en la retirada dels sediments contaminants, mitjançant un dragatge; el tractament d'aquests en una planta de depuració, situada dins del recinte de la fàbrica, i el seu posterior trasllat a un abocador, mitjançant una cinta transportadora. Totes aquestes tasques originen un risc de possible contaminació de les aigües del riu Ebre, des de l'embassament de Flix fins a la desembocadura. Per això el departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, a través de la direcció general de Protecció Civil, han elaborat aquest pla, com a instrument operatiu per poder fer front a les situacions d'emergència que es puguen produir i que puguen tindre l'origen en els sediments contaminants de l'embassament esmentat.

El Pla estableix les mesures que s'han d'adoptar per garantir, sobretot, el subministrament d'aigua de boca a tota la població i de reg a la zona que utilitza l'aigua de l'Ebre. En funció de l'anàlisi de risc d'aquest pla, s'han identificat diferents motius d'inclusió d’un municipi en la zona d'influència, als quals el pla obliga o recomana realitzar un pla de protecció civil municipal.

En total són 62 els municipis que estan obligats a elaborar de forma urgent el pla d'emergència específic municipal, abans de l'inici de les operacions d'extracció dels residus són: del Baix Camp, l'Albiol, Almoster, Cambrils, Maspujols, Castellvell del Camp, Reus, Riudoms, la Selva del Camp, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Mont-roig del Camp i Vinyols i els Arcs; del Montsià, Alcanar, Amposta, Sant Carles de la Ràpita i Sant Jaume d'Enveja; del Baix Ebre, l'Aldea, Aldover, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla, el Perelló, Roquetes, Tivenys, Tortosa i Xerta; de la Ribera d'Ebre, Ascó, Benissanet, Camarles, Camarles, Deltebre, Flix, Garcia, Ginestar, Miravet, Rasquera, Vinebre, Móra d'Ebre i Móra la Nova; del Tarragonès, Altafulla, Constantí, Creixell, els Pallaresos, Perafort, Roda de Berà, Salou, la Pobla de Mafumet, Tarragona, Torredembarra, Vilallonga del Camp, Vila-seca i el Morell; del Baix Penedès, l'Arboç, Cunit, Vendrell i Calafell; de la Conca de Barberà, Blancafort, Montblanc, Sarral i Solivella; de l'Alt Camp, Garidells, Pla de Santa Maria, Vallmoll i Valls; de la Terra Alta, el Pinell de Brai.

D'altra banda, catorze municipis tenen la recomanació de fer-ho: de les Garrigues, Bellaguarda, Bovera, Granadella, Junocosa i Torms; del Baix Ebre, Benifallet; del Montsià, la Galera, Godall, Mas de Barberans, Santa Bàrbara, Ulldecona i Masdenverge; de la Ribera d'Ebre, Tivissa i la Torre de l'Espanyol.

La direcció general de Protecció Civil ha considerat la possibilitat de contractar l'elaboració dels plans municipals com a suport als municipis obligats. El cost d'aquesta contractació s'estima en 102.892 euros, i és previst que en unes setmanes se signe un conveni per al seu cofinançament al 50% a través d'un acord entre la mateixa direcció general de Protecció Civil i l'empresa estatal Aguas de las Cuencas Mediterráneas SA (Acuamed), dependent del ministeri de Medi Ambient, que és el responsable de les obres de descontaminació de l'embassament.

AJUNTAMENT DE GODALL, Pressupost, plantilla i relació de llocs de treball. Aprovació definitiva

Font: Butlletí Oficial de la província de Tarragona
Anunci

Normativa reguladora: article 169.3 del Reial Decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals i article 20.3 del RD 500/90.
El pressupost per a l'exercici de 2008, la plantilla orgànica i la relació de llocs de treball s'han exposat al públic, segons s'anuncia en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, núm. 45, de data 22 de febrer de 2008, i s'han aprovat definitivament en data 12 de març de 2008.
A continuació es fan públics el pressupost resumit per capítols, la plantilla orgànica i la relació de llocs de treball.

Pressupost de l'exercici 2008
Resum d'ingressos per capítols
Capítol 1 Impostos directes 232.000,00
Capítol 2 Impostos indirectes 7.000,00
Capítol 3 Taxes i altres ingressos 95.947,34
Capítol 4 Transferències corrents 168.020,70
Capítol 5 Ingressos patrimonials 1.000,00
Capítol 7 Transferències de capital 6.031,96
Capítol 9 Passius financers 0,00
Total pressupost d'ingressos de l'exercici 2008 510.000,00

Resum de despeses per capítols
Capítol 1 Despeses de personal 88.049,40
Capítol 2 Despeses en béns corrents i de serveis 300.009,97
Capítol 3 Despeses financeres 6.561,96
Capítol 4 Transferències corrents 45.541,10
Capítol 6 Inversions reals 58.000,00
Capítol 9 Passius financers 11.837,57
Total pressupost de despeses de l'exercici 2008 510.000,00

Plantilla
Funcionaris de carrera
Denominació plaça Subescala - Classe Núm. places Grup Categoria
F. Habilitació Nacional
Secretari General Secretaria - intervenció 1 A2 VACANT
Administració General CAP
Administració Especial CAP
Personal laboral fix
Denominació lloc de treball Núm. Llocs Titulació exigida Observacions
Peó serveis 1 Certificat escolar OCUPADA

Personal laboral temporal
Denominació lloc de treball Núm. Llocs Titulació exigida Duració del contracte Observacions
Peó serveis (reforç) 1 Certificat escolar
Auxiliar administrativa 1 Graduat escolar
Tècnic comptabilitat 1 Graduat escolar

Contra l'aprovació del pressupost, es pot interposar recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos des de la publicació d'aquest edicte, davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

5ta Jornada del Torneig Terres de l'Ebre (06-04-08)


Distribució als municipis de Catalunya de la participació en els ingressos de la Generalitat, integrada en el Fons de cooperació local de Catalunya, a

Font: Diari Oficial de la Generalitat

Resolc:

.1 Distribuir la quantitat de 102.330.728,00 euros, de lliure disposició entre els municipis de Catalunya, en concepte de participació en els ingressos de la Generalitat, a càrrec de la partida pressupostària GO 03 D/460.1101/711 del pressupost del Departament de Governació i Administracions Públiques per a l any 2008, de la manera següent:

a) 5.000.000,00 d euros al municipi de Barcelona.

b) 97.330.728,00 euros d acord amb el que consta a l annex 1 d aquesta Resolució.

.2 Distribuir la quantitat de 8.500.000,00 euros entre tots els municipis de Catalunya per a la prestació supramunicipal de serveis, amb càrrec a la partida pressupostària GO 03 D/460.1101/711, del pressupost del Departament de Governació i Administracions Públiques, d acord amb el que consta a l annex 2 d aquesta Resolució.



...

Tram de lliure disposició per als municipis:

GODALL 53.427,85 €


...


Tram destinat al foment de la prestació supramunicipal de serveis

GODALL 4.437,93 €

Concessió de subvencions destinades a la contractació de treballadors/res desocupats/ades per a la realització d'obres i serveis

Font: Diari Oficial de la Generalitat

DEPARTAMENT DE TREBALL

Servei d'Ocupació de Catalunya


RESOLUCIÓ TRE/833/2008, de 3 de març, per la qual es dóna publicitat a la concessió de subvencions destinades a la contractació de treballadors/res desocupats/ades per a la realització d'obres i serveis d'interès general i social l'any 2006. (Pàg. 23566)

...

Finalitat: contractació de treballadors/res desocupats/des per a la realització d'obres i serveis d'interès general i social.

Aplicació pressupostària: 6204D/460620202/332E.



NIF: P4306900D
ENTITAT: AJUNTAMENT DEL GODALL
Accions: 3
Subvenció: 12.201,04

Informació pública la relació addicional dels béns i els drets afectats per l'execució de les obres del Projecte AE04108

Font: Diari Oficial de la Generalitat

DEPARTAMENT DE POLÍTICA TERRITORIAL I OBRES PÚBLIQUES
RESOLUCIÓ PTO/799/2008, de 7 de març, per la qual es sotmet a informació pública la relació addicional dels béns i els drets afectats per l'execució de les obres del Projecte AE04108, "Millora local. Condicionament de la carretera T-331, PK 0,630 al 21,100. Tram: Ulldecona-Tortosa", dels termes municipals de Freginals, la Galera, Godall, Santa Bàrbara, Tortosa, Ulldecona i Masdenverge. (Pàg. 22931)

RESOLUCIÓ

PTO/799/2008, de 7 de març, per la qual es sotmet a informació pública la relació addicional dels béns i els drets afectats per l'execució de les obres del Projecte AE04108, .Millora local. Condicionament de la carretera T-331, PK 0,630 al 21,100. Tram: Ulldecona-Tortosa., dels termes municipals de Freginals, la Galera, Godall, Santa Bàrbara, Tortosa, Ulldecona i Masdenverge.

La Direcció General de Carreteres va aprovar el Projecte AE04108, .Millora local. Condicionament de la carretera T-331, PK 0,630 al 21,100. Tram: Ulldecona-Tortosa., dels termes municipals de Freginals, la Galera, Godall, Santa Bàrbara, Tortosa, Ulldecona i Masdenverge, en data 4 de gener de 2008. Aquesta aprovació, d'acord amb l'article 10 de la Llei d'expropiació forçosa, porta implícita la declaració d'utilitat pública i la necessitat d'ocupació dels béns i drets afectats.

...

Concedida la protecció comunitària a l'oli de la DOP Baix-Ebre-Montsià

Font: Regió7

Un incendi crema 6,6 hectàrees de matolls entre Godall i Freginals (28-03-08)


Tres membres d'una família moren en un accident de trànsit a Ulldecona (22-03-08)


4ta Jornada del Torneig Terres de l'Ebre (31-03-08)